Ontdekkingstocht naar je ware zelf

Ben je een vrouw die door het vele zorgen voor anderen, een opeenstapeling van lijstjes, de vele “moetens”, zichzelf wat verloren is?

Je piekert veel, slaapt slecht, of juist veel. Je gaat in overdrive en alle taken moeten allemaal van je lijstje afgevinkt zijn voor je jezelf toestaat om te rusten. Eigenlijk vind je nergens rust. Je voelt je enorm verantwoordelijk voor het welzijn van je naasten, collega’s, vrienden. Je kan geen nee zeggen en doe je het wel eens, dan voel je je schuldig. Je bent zo moe en weet niet hoe je daar verandering in kan brengen. Of je weet het wel in je hoofd maar het lukt niet om de stappen te zetten die nodig zijn voor jou.

 

Misschien ben je iemand die gaat uitstellen en tot niks komt. Het vraagt zoveel energie. Je blijft in dezelfde tredmolen leven en je probeert je sterk te houden. Je gaat het dragen en verdragen. Ooit wordt het wel beter. Want welke keuze heb je anders?

 

Maar wie ben jij echt? Welke verlangens heb jij? Wat wil je nog eens doen? Wat zijn jouw dromen?

 

En het zoveelste zelfhulpboek bestellen in de hoop dat daar het antwoord ligt, om uiteindelijk niet te lezen, ben je wat moe.

“Erover” praten heb je ook al gedaan. Het heeft zijn nut en kan je inzichten geven. Maar wat dan? Hoe zet je die inzichten om? Je wil wel, maar het gaat niet.

Gewoon “op karakter” verder doen, is zo slopend voor lichaam en geest. Dat lukt voor een tijdje, op langere termijn is dit toch niet het antwoord.

 

Wel, wat als ik je nou vertel dat de antwoorden in jou zitten? Niet in je hoofd, maar in je lichaam?

Jouw lichaam heeft veel meer wijsheid dan je zou denken, en dankzij Emotioneel Transformerend Lichaamswerk (Amanae) krijgen we de juiste antwoorden naar boven. Zonder dat je ze hoeft te “bedenken”, maar vanuit wie jij écht bent.

 

Op zoek…

In een traject van 3 maanden ga je op ontdekkingstocht naar je ware zelf. Leer je connectie maken met die diepe wijsheid van je lichaam.

 

Het is een 1 op 1 traject en je komt naar de praktijk, want het is lichaamswerk.

  • Om de 2 weken een sessie emotioneel transformerend lichaamswerk – 7 in totaal – om een reis door je lichaam te maken.
  • 2 video-calls met extra ondersteuning, tips en ruimte voor jouw vragen
  • Daar bovenop een massage van 1 uur en een journal om neer te schrijven wat er tijdens de sessies naar boven komt. Kan zeer verdiepend werken.

 

Prijs

Voel je je geroepen om deze ontdekkingstocht aan te gaan, is de investering in jezelf slechts 850 euro.

Bij aanvang 250 euro, bij de 3de sessie 300 euro en bij de 5de sessie nog eens 300 euro

 

Dus, lieve wijze vrouwen, ontdek wie jij diep vanbinnen werkelijk bent.

Zodat je de rust en de levensvreugde kan ervaren waar je zo naar verlangt. Dan kan je dit ook uitstralen naar je kinderen, je partner, in je werk…

Want zeg nu zelf: jezelf kunnen zijn met alles erop en eraan is toch het mooiste wat er is?