menu

Mijn persoonlijke transformatie

Tekst: Tineke Weyhaeghe | Foto's: Lifestylebooking

Ik werkte 30 jaar in de psychiatrie en begeleidde mensen via gesprekstherapie. Ik voelde dat er naast de geest en het babbelen, nog een stukje ontbrak precies. Namelijk lichaamswerk. Zo rolde ik op die manier in verschillende cursussen voor relaxatietherapie, massage, ademwerk en kwam tenslotte bij Amanae terecht. Amanae staat voor Emotioneel Transformerend Lichaamswerk en dit heeft bij mij voor een doorbraak gezorgd. Ik deel graag mijn ervaring met Amanae en hoe ik over mijn angsten heen kon om mijn eigen praktijk BBalanced in Evergem te starten.

“Amanae heeft mij zo dicht bij mezelf gebracht, het heeft mijn leven veranderd en ik voelde dat ik er iets mee moest doen. Het is zo krachtig en diepgaand dat ik het wou delen met zoveel mogelijk mensen om hen te helpen. Dus volgde ik de tweejarige opleiding. De eerste vereiste is dat je zelf in het transformatieproces gaat door je lichaam te bevrijden van oude vastzittende blokkades. Hoe dieper je in dat proces gaat, hoe meer je jezelf bevrijdt. Dit is nodig zodat je niks van jezelf gaat overzetten op je klant tijdens een behandeling. Dus volgde ik eerst zelf een traject bij een Amanae behandelaar.”

Beperkende overtuigingen hielden mij klein.

Afbeelding

“Voor mij kwam daar uit dat ik dingen nooit durfde doen die ik graag wou doen. Ik zat met beperkende overtuigingen die mij tegen hielden. Wie gaat er bij mij komen? Ik kan dat toch niet? Die dingen hielden mij heel klein. Nu voel ik in mijn binnenste van dat is echt wat ik nu moet doen, en zo kon ik voorbij mijn angsten gaan. Het is soms nog met knikkende knieën, maar dit gaat mij niet meer tegen houden. Ik weet nu heel goed wat ik wil in mijn leven, en wat niet. Ik voel wat bij mij past en vertrouw er op. Van nature voelde ik al gemakkelijk aan als er iets met mensen aan de hand was. Dat intuïtief aanvoelen en lezen van het lichaam is nu nog versterkt.”

EIGEN GRENZEN VEEL BETER BEWAKEN

“Ik kan nu ook veel meer mijn eigen grenzen bewaken. Vroeger projecteerden anderen iets op mij, en wist is niet of het nu van mij of de ander was. Ik zoog bijna letterlijk alles op van anderen, en was een emotionele container. Nu ben ik veel meer gegrond en dichter geconnecteerd met mezelf. En dat voelt zoveel beter om met andere mensen te werken. Ik verlies mijzelf niet meer in hun klachten, emoties, spanningen,... Na een ganse dag werken in mijn praktijk, ben ik fysiek moe maar niet meer mentaal. Toen ik in de psychiatrie werkte, was ik mentaal op aan het einde van de dag. Uiteindelijk kreeg ik een burn-out, waardoor ik begon na te denken over wat dit allemaal betekende voor mij. Hoe kan ik mijn leven terug beter maken in plaats van te overleven?”

TRAJECT 'ONTDEK JEZELF' VOOR EEN PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE

Afbeelding

“Ik ontwikkelde daarom ook een traject ONTDEK JEZELF gericht op vrouwen die echt op zoek zijn naar zichzelf. Ik wil iets betekenen voor hen die in dezelfde levensfase zitten en zich afvragen waar ze nu staan en hoe het verder kan. Ik heb daar zelf ook mee geworsteld. Wie ben ik? Wat beteken ik? Wat wil ik nog verder in mijn leven doen? Soms voel je je wat verloren door altijd maar voor anderen te zorgen, behalve voor jezelf. In dit traject krijg je de kans om gedurende drie maanden er echt in te duiken en jezelf opnieuw te ontdekken. Wat zijn jouw beperkende overtuigingen? We gaan tot diep in de kern om dit los te laten, zodat je grote stappen vooruit kunt nemen. En jezelf en je leven een transformatie kunt geven. Wat niet meer bij je past, nemen we ook niet meer mee.” 

Wil je graag een Amanae behandeling proberen bij BBalanced, maak dan gebruik van de kennismakingsdeal voor nieuwe klanten en ervaar het zelf.

WAT IS AMANAE
en hoe zorgt het voor verandering?
MAAK EEN AFSPRAAK
bij BBalanced

Verder lezen

Messenger logo
Chat