menu
Reviews
Kristel V.
24/05/2023
Ik hou enorm van de zachtheid waarmee Gerda massages geeft en de zorgzame manier waarop ze je begeleidt bij de Amanae. Tijdens deze sessies kwamen bij mij heel wat emoties los en ze voelt ook heel goed aan wat je nodig hebt. Echte aanrader!
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel voor je mooie woorden!

Verbracke F.
30/03/2023
Het was een heel aangename eerste ervaring met Amanae! Ik zit al een hele tijd erg in mijn hoofd, Gerda zorgde ervoor ik weer even in contact kon komen met mijn lichaam, gevoel en intuïtie. Het voelde voor me als weer in contact komen met mijn diepere zelf. Ze voelde daarbij heel goed aan waar mijn noden liggen! Ik voelde me ontspannen en lichter buitengaan. Kijk al uit naar een volgende keer, bedankt Gerda!
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel voor je mooie woorden. Ben blij dat je dit kan voelen.

.
01/12/2022
Weer een super massage achter de rug. Je komt herboren terug thuis. Is nu al mijn derde keer en voel mij altijd lichter als ik buiten kom. Gerda je doet dat super zowel massage als contact. Bedankt, van mij krijg je een 10. Malika
.
06/11/2022
Zeer aangename, relaxerende massage. Je komt binnen in een erg rustgevende omgeving, waar Gerda dan zorgt dat je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal tot rust komt. Een aanrader!
Dirk C.
06/11/2022
Heerlijke massage, niet zomaar de standaard 'wellness-massage', maar Gerda geeft veel aandacht aan wat jou persoonlijk het meeste baat brengt. Je komt volledig ontspannen van de massagetafel af! Topadresje !
Eva J.
04/11/2022
Gerda is een gouden vrouw. Ze voelt je noden naadloos aan en gaat intuïtief en zacht te werk. Zowel Amanae, als massage waren voor mij een fijne ervaring. Ideaal vind ik een combinatie van beiden. Gerda luistert naar je wensen en noden en vult aan waar nodig. Een aanrader!
.
05/10/2022
Supergoede ervaring! Massage doet echt deugd en je komt relaxed buiten. Ik kom zeker terug!
Eveline V.
04/10/2022
Na een deugddoende massage leerde ik ook Amanae kennen bij Gerda. Ik blijf graag terugkomen voor zowel de massages als de Amanae sessies.
.
04/10/2022
Gerda is een lieve zachte dame..je voelt je direct op je gemak en relax. De massage was top...ik kijk er naar uit om terug een afspraak te maken...
DANIQUE V.
03/03/2022
TOP-adres
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Messenger logo
Chat