Relax & Enjoy

Een weekend lang weg van alle stress

Zalig ontspannen…

Zalig relaxen…

Relax & Enjoy

In een kleine groep van 6 tot maximum 10 personen.
Of stel je liever je eigen groepje samen?

Een kookworkshop? Een weldoende massage? Liever een wandeling in de schitterende omgeving? Of toch maar even relaxen in de sauna? Alles kan… zonder stress…

Wil je er eens tussenuit?

…Maar dan écht eens iets anders?

 

Regelmatig organiseer ik voor een kleine groep (max. 10 personen) een relaxatieweekend in een gezellig klein Ardens dorpje, op een tiental kilometer van Bastogne.

Een zeer afwisselend weekend, waarin ruimte is voor yoga, een relaxerende lichaamsmassage of een uurtje meditatie als je dat wil.

Maar evengoed organiseren we voor jou een (al dan niet vegetarische) kookworkshop , of trekken we onze wandelschoenen aan om de prachtige natuur in de buurt te gaan verkennen.

Dat alles in  schitterend huis, waar elk zijn eigen kamer en badkamer heeft, een gloednieuwe sauna, ruime living, en professioneel uitgeruste keuken.

Ben je vegetarisch ? Of allergisch aan bepaalde stoffen ? Geen nood, we houden daar graag rekening mee bij de samenstelling van het menu !

Stel je liever je eigen gezelschap samen?

Ook dat kan natuurlijk! Contacteer me telefonisch of stuur me een berichtje via email of via het contacformulier op deze website en ik stel graag voor jou een gepersonnaliseerde offerte samen.

Interesse?

Stuur me volledig vrijblijvend een berichtje via onderstaand contactformulier en ik geef je graag meer info !

Nog niet overtuigd ?

Hieronder nog een aantal sfeerfoto’s en getuigenissen uit vorige edities

 

 

 

 

 

 

Dag Gerda,

Er overheerst een mooi, warm gevoel als ik aan ’t weekend terugdenk.
Voor mij was dit weekend één groot vraagteken. Wat mag ik verwachten? Wie zijn de andere deelnemers? Moet ik een ‘zweverig’ sfeertje verwachten.

Het is een harmonieus weekend geworden.

Met de andere deelnemers was er van in ’t begin een ‘klik’. Iedereen is er voor gegaan. Samen hebben we ons opengesteld voor nieuwe ervaringen en ons laten onderdompelen in relaxatie- en bezinningsmomenten. We hebben ook véél gelachen: het was écht een toffe groep.

De relaxatie-oefeningen waren héél rustgevend: een mooi begin en eind van de dag (en inderdaad: best in te plannen vóór de maaltijden).  Genoten van een deugddoende, ontspannende lichaamsmassage.

Het zonnige weer zat alvast mee: ideaal voor de prachtige natuurwandeling. Het wandelen ‘in stilte’ bleek niet zo makkelijk en confronterend.
De locatie was top: mooie omgeving en natuur, prima kamers en genoten van de sauna & nagenieten in de tuin. (dezelfde accomodatie dichterbij gelegen zou ideaal zijn)

We zijn culinair verwend geweest door Dirk! Nog eens bedankt om rekening te houden met mijn voedselintoleranties en de aangepaste maaltijden. (eventueel een kleine workshop ‘koken’ is géén must, maar zou wél passen in het concept)

Dit weekend leerde me alvast dat het niet altijd makkelijk is om te ‘ontspannen’ en te luisteren naar mijn lichaam. Het vraagt een inspanning om eens ‘stil’ te staan en om rustmomenten in te lassen, maar het doet zo’n deugd.

Ik ben naar huis gegaan met een ‘goed’ gevoel. Alles verliep in een rustige, evenwichtige en vredige sfeer.  Gerda, je hebt dit weekend rustig en zacht ‘gestuurd’ , alles was mooi in balans. Je bent geslaagd in jouw opzet en moet dit beslist verder uitbouwen.

Bedankt, het was héérlijk ontstressen in Vaux-sur-Sûre: waar niks moet en alles mag. Ik heb ervan genoten: een mooi weekend in aangenaam gezelschap!

Warme groeten !

- An -

Lieve Gerda en Dirk,

Met veel plezier blik ik terug op het relaxatieweekend in oktober.Ik heb me zo welgekomen gevoeld en verwend van ’s morgens tot ’s avonds!

Het gevoel van “er wordt voor mij gezorgd” was zo fijn om te ervaren. Jullie hartelijkheid en culinaire verwennerij zal ik niet gauw vergeten.
En dat allemaal in een mooi huis dat zich perfect leende voor dit soort weekend, in het idyllische decor van de Ardense natuur.
We zaten op een prachtige locatie en de weergoden waren ons goed gezind! Instant valt er een rust over je heen dan.

En om die rust van binnen ook echt te kunnen gaan voelen werden we op een heel aangename manier begeleid door Gerda. Via toegankelijke relaxatie en meditatie oefeningen werd ik er terug aan herinnerd hoe belangrijk het is, om die stilte in jezelf terug toe te laten.

Te ervaren dat het niet zo moeilijk is om even te gaan stilstaan, soms letterlijk. Om te gaan voelen in het moment wat je lijf je vertelt en nodig heeft. Het vraagt misschien een klein beetje moed en de aangename, rustige stem van Gerda smile om dit weer te ervaren.

We worden dagelijks overspoeld door prikkels en ‘moetens’, dan is zo een relaxatieweekend ideaal om dit weer eens te doorbreken. En dat dit alles gebeurt in het gezelschap en onder begeleiding van twee mensen die dit met hart en ziel doen en op een rustige manier, zorgt voor die persoonlijke touch, die hartverwarmend is.

En gelukkig was er ook veel ruimte voor humor in de groep, maar ook de vrijheid om je eens terug te trekken in de sauna en ligkamer erboven, en gewoon te genieten van de rust en het mooie uitzicht.

Nog nagenietend en dankbaar,

groet ik jullie smile

- Cindy -