top of page

Algemene voorwaarden

Artikel 1: Algemene bepalingen

 

Bbalanced is een eenmanszaak in de schoonheidsbranche gevestigd te Fazantenstraat 48, 9940 Evergem (België).

Ondernemingsnummer : 0688.764.124

 

Bbalanced biedt haar klanten de mogelijkheid om haar diensten online aan te kopen.

 

Onderhavige Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op alle artikelen, ook uit het online assortiment en elke online aankoop die de klant plaatst bij Bbalanced.

 

De klant aanvaardt dat deze Voorwaarden, als enige van toepassing zullen zijn, met uitsluiting van specifieke aankoopvoorwaarden voor bepaalde producten of diensten, ook als deze zouden bedingen dat zij als enige van toepassing zijn. Iedere met deze voorwaarden strijdige clausule zal slechts bindend zijn indien Bbalanced deze schriftelijk uitdrukkelijk zal hebben aanvaard.

 

Artikel 2: Prijs

 

Alle vermelde prijzen zijn steeds inclusief BTW, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

 

Artikel 3: Online aankopen

 

De klant heeft de mogelijkheid om de diensten uit het online beschikbaar gestelde assortiment van Bbalanced online aan te kopen. Bbalanced is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, typ-, zet- of drukfouten.

 

De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant het volledige bedrag betaald heeft aan Bbalanced.

 

Tijdens de online shopping heeft de klant de keuze om een betalingsmogelijkheid te kiezen via Mollie:

 

• Bancontact (Maestro)

• KBC/CBC-Betaalknop

• Belfius Pay Button

 

Artikel 4: Annuleringsvoorwaarden

 

De klant heeft het recht om een gemaakte afspraak minimum 48 u op voorhand kostenloos te annuleren, anders wordt de gemaakte afspraak in rekening gebracht.

 

Artikel 5: Betalingsmogelijkheden

 

Tijdens uw bezoek voor uw aankoop of betaling van de behandeling(en) bij Bbalanced heeft de klant de keuze om een betalingsmogelijkheid te kiezen via:

 

• Contante betaling

• App Bancontact

• App Payconic

• Onmiddellijke overschrijving via uw mobiel toestel (App)

 

Tijdens de online shopping heeft de klant de keuze om een betalingsmogelijkheid te kiezen via Mollie:

 

• Bancontact (Maestro)

• KBC/CBC-Betaalknop

• Belfius Pay Button

 

Artikel 6 : Cadeaubonnen

 

Gekochte cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na afgiftedatum

 

Artikel 7 : Intake en uw gezondheid

 

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen dan dient u dit voorafgaand aan de behandeling door te geven aan Bbalanced. Bij twijfel of u zich wel/niet kunt laten masseren verzoek ik u een behandeld arts te raadplegen.

 

Artikel 8 : Aansprakelijkheid

 

Bbalanced is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na de massagebehandeling. De massages die worden aangeboden door Bbalanced zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Bbalanced is dit geheel op eigen risico.

 

Artikel 9: Wachtwoord en login

 

Met betrekking tot het wachtwoord en login draagt u hierover zelf de volledige verantwoordelijkheid. Bbalanced heeft hier geen enkele toegang tot sinds deze gecodeerd zijn.

 

Artikel 10: Wijziging Voorwaarden

 

Bbalanced kan deze algemene voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen. Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe algemene voorwaarden.

bottom of page