top of page

De kracht van Amanae

Stel je voor dat je de kracht van je ware zelf kunt ontdekken, de essentie van wie je echt bent. Hoe zou dat voelen?

In de loop van ons leven leren we vaak om pijnlijke of moeilijke aspecten van onszelf te onderdrukken. We staan onszelf niet toe om volledig te voelen, wat uiteindelijk leidt tot blokkades en zelfs ziektes in ons lichaam.

 

Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om deze energiestromen te heropenen, om jezelf vrij te maken om te voelen, te zijn, te leven, in plaats van alleen maar te overleven?

Amanae, een vorm van lichaamsgerichte therapie, biedt precies dat. Het is een pad naar transformatie, een manier om de wijsheid van je lichaam te benutten en je geest te bevrijden van de verhalen die het creëert.

 

Amanae heeft al talloze levens verbeterd, waaronder dat van mij.

Een Amanae sessie is een unieke ervaring. In plaats van in gesprek te gaan met een therapeut, vertrouw je op de diepe verbinding tussen lichaam en geest. Door blokkades in je lichaam vrij te maken, kun je mentale blokkades opheffen en trauma’s verwerken.

 

Je ligt op een massagetafel en door een combinatie van diepe, bewuste ademhaling, stevige druk en aanwezigheid in het lichaam, komt oude, vastzittende energie weer aan de oppervlakte.

Tijdens de sessie kan er een ontlading plaatsvinden. Dit kan emotioneel zijn, maar ook fysiek - warm, koud, trillen, en meer. Maar wees gerust, je lichaam laat alleen toe wat het op dat moment aankan.

Amanae kan helpen bij het loslaten van trauma’s, groot en klein, het transformeren van angst, boosheid, schaamte en verdriet, en het beter in contact komen met je lichaam. Het kan je innerlijke kracht vrijmaken, je helpen meer te voelen en minder in je hoofd te leven, en het zelfhelend vermogen van je lichaam aanspreken.

Dus, ben je klaar om de reis naar je ware zelf te beginnen?

Ben je klaar om de kracht van Amanae te ervaren?

 

Ik nodig je uit om deze transformerende reis te beginnen.

Vertrouw op het proces, vertrouw op jezelf, en ontdek de vrijheid van écht voelen. Amanae wacht op je.

Rug massage Amanae

Amanae - Emotioneel Lichaamswerk

Ontgrendel je levensenergie door emotionele blokkades te doorbreken

Door de combinatie van diepe, bewuste ademhaling, stevige druk en aanwezig zijn in het lichaam, komt oude, vastzittende energie opnieuw aan de oppervlakte.

bottom of page