top of page

Cookie Policy

Mmmm... Cookies ... Lekker !

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Dit gebeurt anoniem. Lees hierover meer in ons cookiebeleid hieronder.

 

Kort samengevat: functionele cookies laten onze website beter werken, analytische cookies vertellen ons iets over hoe de website wordt gebruikt. Er worden hierbij geen persoonsgegevens verzameld of doorgegeven. De cookies worden niet gebruikt voor marketing of reclame.

 

Je kan cookies uit- en inschakelen in je browserinstellingen en ook wissen.

 

1. Algemeen

Deze cookie policy ("Cookie Policy") regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van uw gebruik van onze Website (de "Website"). Deze verwerking wordt uitgevoerd door BBalanced als verantwoordelijke voor de verwerking, met zetel te Fazantenstraat 48, 9940 Evergem ("wij”, “ons"), geregistreerd bij de KBO onder het nummer 0668.764.124, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer u onze Website en/of Diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Zoals uiteengezet in deze Cookie Policy kunt u uw cookie-voorkeuren te allen tijde wijzigen.

We raden u aan om deze Cookie Policy samen te lezen met onze Privacy Policy. In deze policy vindt u meer informatie over welke gegevens wij verzamelen en waarom, hoelang wij deze gegevens bewaren, wat uw rechten zijn en hoe u deze kan uitoefenen.

Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder uw aandacht worden gebracht via onze Website en waar nodig wordt uw hernieuwde toestemming gevraagd. 

2. Welke cookies & waarom?

Wanneer u onze Website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Noodzakelijke cookies plaatsen we altijd, omdat ze nodig zijn voor het functioneren van onze website. Voor het plaatsen van de andere cookies vragen wij steeds uw toestemming.

3. Wie heeft toegang tot de cookies?

De meeste cookies worden alleen door onze Website gebruikt en zijn bijgevolg enkel voor ons toegankelijk. Wanneer we echter beroep doen op externe verwerkers (bv. advertentiebedrijven of bedrijven die functies voor onze site verzorgen), hebben deze mogelijk ook toegang tot bepaalde cookies.

Aangezien onze Website beroep doet op diensten van Google, verwijzen we naar de informatiepagina van Google met betrekking tot het door hen verwerken van persoonsgegevens.

4. Cookies verwijderen

U kunt voorkomen dat cookies automatisch worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door uw instellingen in uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

5. Klacht indienen

Als u een klacht heeft (of meer informatie wenst) over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres info@bbalanced.be

Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit. U kan een klacht indienen door op volgende link te klikken: 

bottom of page